wibiya widget

Αφιερωμένο στον Έλληνα Αριστοτέλη Γκούμα


Με αφορμή το περιστατικό της  δολοφονίας του  Αριστοτέλη Γκούμα (37 ετών), που έγινε στην Χιμαίρα - Χειμάρρα (Χιμάρα)  της σημερινής Αλβανίας , αποφάσισα να γράψω λίγα λόγια προς τιμήν  αυτού του καινούργιου στην λίστα των Ηρώων Έλληνα. 
Ασχέτως με το τι συμβαίνει στην γείτονα χώρα γενικά με τον εκεί Ελληνικό πληθυσμό, ο Αριστοτέλης πέθανε γιατί ήθελε να μιλάει Ελληνικά, ήθελε να μιλάει την γλώσσα των προγόνων του και πέθανε για αυτό του το δικαίωμα. Πέραν αυτού δε θα γράψω τίποτε άλλο για τον άδικο χαμό του και θα συνεχίσω με εμάς.


Χρόνια ολόκληρα οι γειτονικές χώρες θίγουν ανοιχτά τα δίκαια της Ελλάδος μας, στις Τουρκία, Βουλγαρία , Σκόπια , Αλβανία οι εκεί Ελληνικοί πληθυσμοί αντιμετωπίζονται ρατσιστικά και ‘’τιμωρούνται’’ για την καταγωγή και τον τρόπο ζωής τους . Ό Ελληνικός πληθυσμός αντιπαθείτε από το σύνολο σχεδόν (πλην ελαχίστων περιπτώσεων) των λαών της γης. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς για πιο λόγο συμβαίνει αυτό ; Πιο είναι αυτό το μεγάλο κακό που έκανε στην ανθρωπότητα η Ελλάδα και οι Έλληνες, για να απολαμβάνουν τέτοια συναισθήματα από αυτούς;  Πριν απαντήσω σε αυτό θέλω πρώτα να θίξω τα πράγματα όπως έχουν στην Ελλάδα. Η δολοφονία του Αριστοτέλη δεν ήταν δυστυχώς αρκετή για να αγγίξει τις καρδιές των Ελλήνων, σήμερα φαίνετε μετράει μόνο ο δικός μας θάνατος και όχι του αδερφού μας, εμείς εδώ αγκαλιάζουμε κάθε λαό ακόμα και αν αυτό καταστρέφει την πατρίδα μας και εν συνεχεία εμάς. Ζούμε το παραμύθι του Ρομπέν των φτωχών και κάναμε το σπίτι μας δάσος του Σέργουντ με λογιών, λογιών αγρίμια να τριγυρνούν μέσα σε αυτό, κλέβουμε τις τσέπες μας και σκοτώνουμε τους δικούς μας θρέφοντας με τις σάρκες μας κάθε σαρκοφάγο μέσα στο δάσος μας και σιγά, σιγά  γκρεμίζουμε και τις τελευταίες από τις εναπομείναντες αξίες που δημιούργησαν οι προγονοί μας. Οι Έλληνες αγαπούσαν την αρμονία και την ισονομία μέσα στην κοινωνία, πάντα αντιστέκονταν στις φυλές των βαρβάρων, οι  περισσότεροι μιλούν για τα τελευταία 3000 χρόνια της παρακμής και των εμφυλίων της Ελλάδας, ξεχνώντας  πως η Ελλάδα έχει πολλών περισσοτέρων χιλιάδων ετών ιστορία, που καμία σχέση δεν έχει με όλα όσα διδάσκονται οι νέοι μας σήμερα. Δεν λέω ότι πρέπει να γίνουμε και εμείς ακραίοι και να σκοτώνουμε όποιον μιλάει άλλη γλώσσα από εμάς, άλλα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό, να μας σκοτώνουν και εμείς να σφυρίζουμε αδιάφοροι , αν τα συναισθήματα σας απέναντι στον ρατσισμό  είναι τόσο ισχυρά που σας τυφλώνουν και δεν βλέπετε τον κόσμο γύρο σας, τότε προσπαθήστε να γίνετε λίγο φιλόπατρις, έχετε λόγο να το κάνετε γιατί πατρίδα είναι το σπίτι σας, οι γονείς σας, τα αδέρφια σας, ο Θεός σας. Σήμερα γιορτάζει η ορθοδοξία και ο Ελληνισμός, έχουμε γεμίσει τον κόσμο όλο με δώρα και όλη η ανθρωπότητα απολαμβάνει αυτά, έχουμε γεμίσει με δώρα τον χριστιανισμό και το Χριστό αφού χωρίς τους Έλληνες και την γλώσσα τους κανείς δεν θα ήξερε για αυτόν, είναι καιρός να μας κάνουν και εμάς ένα δώρο, να μας αφήσουν ήσυχους να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, το λεωφορείο του Ελληνισμού που όλοι θέλουν να καπηλευτούν, μόνο με τους Έλληνες μπορεί να υπάρχει στους δρόμους της ζωής, χωρίς τους  Έλληνες θα χάσουν και το λεωφορείο.








Όσο για την απάντηση που σας χρωστάω σχετικά με το λόγο που έχουν για να μας μισούν, έχω να πω μόνο ένα πράγμα: Μισούν κάθε τι Ελληνικό όπως μισεί ο κακός αθλητής τον πρωταθλητή επειδή είναι καλύτερος του, και αν δεν εξαφανιστεί δεν θα προσπεραστεί ποτέ. Αυτή είναι η δική μου άποψη σε κοσμικό επίπεδο για όσους καταλαβαίνουν, θα δεχτώ κάθε καλύτερη σωστά τεκμηριωμένη άποψη από αυτήν, χωρίς προκατάληψη.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails