wibiya widget

Κατέβασμα τραγουδιών από το YouTube σε αρχεία εικόνας και ήχου

Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε να κατεβάσουμε ένα αρχείο βίντεο από το YouTube, είτε σε μορφή βίντεο είτε σαν αρχείο ήχου. παρακάτω σας περιγράφω μια σχετικά απλή διαδικασία που μας επιτρέπει να το κάνουμε εύκολα και δωρεάν.

Με το πρόγραμμα πλοήγησης (Browser) του Internet (internet explorer, Mozilla,chrome, opera), μεταβαίνουμε στην ιστοσελίδα της YouTube (www.youtube.com) και μέσο της αναζήτησης εντοπίζουμε το μουσικό κομμάτι που θέλουμε να κατεβάσουμε. (αν αυτό που θέλουμε είναι αναρτημένο σε κάποια ιστοσελίδα π.χ Facebook , την στιγμή που παίζει πατώντας διπλό κλικ με το αριστερό πλήκτρο του ''ποντικού'' μας, μας μεταφέρει αυτόματα στην θέση του στο YouTube.)   

Από την γραμμή διευθύνσεως του Browser, αντιγράφουμε όλο τον σύνδεσμο και μεταβαίνουμε στην ιστοσελίδα www.onlinevideoconverter.com . Σε αυτό το σημείο έχουμε δύο επιλογές :


1) Αν θέλουμε μόνο τον ήχο από το βίντεο, πατάμε  Audio Converter και κατόπιν στο κενό κάτω από την φράση   Paste your url below: επικολλούμε την διεύθυνση του βίντεο που πήραμε από το YouTube και πατάμε Download. Επιλέγουμε μορφή αρχείου, προτείνω Mp3 192k και πατάμε convert. Περιμένουμε λίγο και όταν τελειώσει η διαδικασία, πατάμε Get και το αρχείο κατεβαίνει στον υπολογιστή μας στην μορφή ήχου που επιλέξαμε. 

2)  Αν θέλουμε να πάρουμε το βίντεο όπως είναι από το YouTube, τότε πατάμε Video Converter  και κατόπιν στο κενό κάτω από την φράση   Paste your url below: επικολλούμε την διεύθυνση του βίντεο που πήραμε από το YouTube και πατάμε Download. Στην συνέχεια επιλέγουμε την μορφή που θέλουμε να έχει το βίντεο που θα κατεβάσουμε. Για αρχεία που θα τα αναπαράγουμε στον υπολογιστή μας προτείνω τα αρχεία DivX, AVI και MPΕG,  για αρχεία που θα τα αναπαράγουμε στο κινητό μας προτείνω MP4, MOV και 3GP, ανάλογα πάντα και με το τι υποστηρίζει το κινητό μας. Για τους κατόχους συσκευών της APPLE (Iphone kai Ipode) υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου format ακριβός από κάτω. Αφού κάνουμε την επιλογή που επιθυμούμε πατάμε convert.  Περιμένουμε λίγο και όταν τελειώσει η διαδικασία, πατάμε Get και το αρχείο κατεβαίνει στον υπολογιστή μας στην μορφή που επιλέξαμε.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails