wibiya widget

ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ Η ΧΩΡΑ

Οι αρχηγοί κρατών ασκούν μια εξουσία η οποία είναι απαραίτητη στις μεταπτωτικές συνθήκες ζωής. Με αυτή την έννοια αποδίδουμε τιμές αρχηγού κράτους. Αύριο καταφθάνει στην Ελλάδα ο γάλλο-εβραίος  επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν και πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ ότι η Ελληνική πολιτεία θα τον υποδεχτεί αποδίδοντάς του τιμές αρχηγού κράτους. Ο σκληρός τεχνοκράτης πολιτικός, πρώην κουμουνιστής, σοσιαλιστής και πρώην μέλος της γαλλικής πολιτικής σκηνής (υποψήφιος μελλοντικός διεκδικητής της γαλλικής προεδρίας στο μέλλον, αν λάβει το χρίσμα), φαίνεται καθαρά πια ότι ασκεί αυτού του είδους την εξουσία που αναφέρθηκα παραπάνω και που θα έχει συνέπειες για την διαμόρφωση των εξελίξεων στην χώρα μας.       
Η κατοχική κυβέρνηση παραδίδει την χώρα στα χέρια των διεθνών αρπαχτικών, μιλώντας για μέτρα που απαιτούνται για την σωτηρία της πατρίδας μας, ενώ ταυτόχρονα κάνει ότι είναι δυνατό για να αποδομήσει το κράτος. Οι Έλληνες πανηγυρίζουν για την ¨σπίθα¨ που ανάβει ο Μίκης την ώρα που έχουν πιάσει φωτιά τα μπατζάκια μας και καίγεται ο κάμπος, οι Έλληνες πανηγυρίζουν για την τσακμακιά του Μίκη και όλοι μαζί μιλούν για αντίσταση, την στιγμή που  το 80% του εκλογικού σώματος δεν έκανε τον κόπο να σηκωθεί από τον καναπέ του και να πάει να ψηφίσει για το μέλλον του.
Ο προϋπολογισμός απαιτεί επιπλέον 14,3 δις ευρώ από τους Έλληνες εργαζομένους και συνταξιούχους ενώ για τους μεγαλοεπιχειρηματίες υπάρχουν φοροαπαλλαγές και μέτρα στήριξης. Οι πολυεθνικές ζουν και βασιλεύουν στην Ελληνική επικράτεια χωρίς να δίνουν δεκάρα μιας και με προεδρικό διάταγμα του 1978 οι εβραϊκές κατά τα άλλα ¨πολυεθνικές¨ εταιρίες ( Marks & Spencer, Coca Cola, Dixon-Κοτσόβολος, Carrefour- Μαρινόπουλος, Delhaize- Βασιλόπουλος, KRAFT-Παυλίδης …κ.α)   δεν πληρώνουν φόρους στο Ελληνικό κράτος άλλα στο ΚΙΣ (κεντρικό ισραηλινό συμβούλιο), που του δόθηκε αυτό το δικαίωμα να συλλέγει φόρους από την Ελληνική επικράτεια για λογαριασμό του Ισραήλ. Αρμέγουν το γάλα από την υποσιτισμένη αγελάδα μέχρι να φτάσει ένα βήμα πριν το θάνατο για να την περάσουν στο σφαγείο. Εμφανίζονται αλλοδαποί στις τράπεζες, κυρίως Αλβανοί, Βούλγαροι  και ανοίγουν λογαριασμούς για την είσπραξη συντάξεως από τον ΟΓΑ, δηλώνοντας προκλητικά μάλιστα στους τραπεζικούς υπαλλήλους ότι ουδέ ποτέ δούλεψαν η διέμεναν στην Ελλάδα. Εσύ Έλληνα, αν κάνεις τον κόπο και διαβάζεις αυτό το άρθρο, αν θες να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό θα χρειαστείς ΑΦΜ, και ένα έγγραφο που να αποδεικνύει την μόνιμη κατοικία σου, πχ λογαριασμό κάποιας ΔΕΚΟ. Οι αλλοδαποί το μόνο που χρειάζονται είναι μια υπεύθυνη δήλωση από κάποιο συγγενή τους ότι διαμένουν σπίτι τους. Έχουν γεμίσει όλη την Ελλάδα με αλλοδαπούς και η δικαιολογία είναι ότι υπογράψαμε την συνθήκη Σένγκεν που μας δεσμεύει για αυτούς η ότι έχουμε πάρει χρήματα. Ρε Έλληνα πότε σε κάλεσαν από την εφορία να πάρεις από αυτά τα χρήματα η πες μου σε ποιες υποδομές πήγαν;  Όχι δεν τα φάγαμε όλοι μαζί, δεν ξέρω αν έφαγες εσύ που διαβάζεις .Ακόμα και την δωρεάν υγεία που απολαμβάνουν όλοι οι αλλοδαποί που είναι στην Ελλάδα , από την στιγμή που έκλεισα τα 18 και βγήκα από το βιβλιάριο υγείας των γονιών μου, μόνο για δυο χρόνια κατάφερα να έχω ασφάλιση και  ουσιαστικά μου ήταν άχρηστη αφού δε μου κάλυπτε τίποτα και πλήρωσα τα πάντα.
Έλληνα τόσα χρόνια κοιμάσαι, το 80% από εσένα και μέσα από τα προδοτικά κόμματα της πολιτικής σκηνής έχει σύρει και το υπόλοιπο 20% που έτυχε να μην το πιάσουν στον ύπνο, στην φτώχεια, την ανέχεια και τον εξευτελισμό. Πάρε μια απόφαση τώρα γιατί πατάμε το τελευταίο σκαλοπάτι και οι καιροί δεν θα συγχωρέσουν κανέναν, την φτώχεια την αντέχουμε όχι όμως και την σκλαβιά, όσοι μας σύρατε με τις αποφάσεις σας έως εδώ, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν γίνετε να περάσουμε άλλα 400 χρόνια σκλαβιάς, θα προτιμήσουμε για άλλη μια φορά στην ιστορία την εφαρμογή του ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ, αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα είναι χωρίς επιστροφή για όλους μας, να ξέρετε ότι τότε ,θέλετε δε θέλετε θα μας ακολουθήσετε.                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails